Ni Maco

okovi za građevinsku stolariju
Vrhunac kvaliteta je naš stalni podsticaj da se uradi više i bolje.
Nudimo inovativna i fleksibilna rešenja za kupce širom sveta i mi smo posvećeni da se obezbedi budućnost razvoja za teritoriju , industriji i na korporativne kulture " made in Itali " koji je uvek karakteriše izvrsnost širom sveta.


Dizajn i lepota

Firma Fapim S.p.A. je nastala 1974 godine sa ciljem proizvodnje okova za aluminijumsku stolariju. Taj cilj sledimo i danas sa velikim tehničkim i kvalitativnim poboljšanjima koja iz godine u godinu podižemo na viši nivo.
Fabrika se nalazi između Firenze i Pise u mestu Altopascio na 100 000 m2 pokrivenog prostora sa preko 500 zaposlenih.Fapim S.p.A. je exportno orijentisana firma i oko 90% proizvodnje izvozimo u zemlje izvan Italije. Tržišta za koja radimo se nalaze širom celog sveta tako da imamo prodajnu strukturu u Argentini, UAE, SAD, Rusija i širom cele Evrope.
Imamo proizvode za koje kažemo da su vodeći na tržištu aluminijumske stolarije iza kojih stoji tehnički biro koji je spreman da odgovori na bilo koji zahtev u veoma kratkom roku.
Tehničku podršku pružamo na svim terenima i preko tehničko komercijalne strukture tj. ljudi koji su zaduženi za određena tržišta.
U slučaju Srbije to je Mrgić Slobodan.

Šire informacije možete da nađete na sajtu www.fapim.it