Ni Maco

okovi za građevinsku stolariju

Nemački proizvodjač profila za dihtovanje, prozora drvo i drvo aluminijum (krilo, stok,staklo), vrata unutrašnjih, spoljnih, sa metalnim stokom i protiv požarnih (falcovanih i ravno rezanih), kao i dodatna oprema za sečenje, postavljanje i varenje.

Deventer profilima možete postići visoke performanse, dihtovanja, zvučne,protivdimne kao i najzahtevnije protiv požarne izolacije (klase E) za vašu unutrašnju i spoljnu stolariju.Takodje otpornost na vremenske uticaje i uticaje na funkciju stolarije pri upotrebi hemijskih i prirodnih zaštita za drvo.
Visok kvalitet sertifikovanih deventer profila prati profesionalni alat kao što su makaze za sečenje, roleri za pravilno postavljanje i mašina za sečenje i varenje profila.

SP 125-Centralni prozorski dihtung, termo plastični elastomer pena otporan na boje i lakove, na temperature od -40 do +180oC, zvučna i protiv dimna izolacija DIN 18 095. Dihtung napravljen iz tri dela, prvi deo tvrdji radi lakšeg postavljanja, drugi normalne mekoće i treći deo koji ima ćelijsku strukturu (penu) radi mekanog zatvaranja prozora ali bez uvlačenja vlage u dihtung!

Pored velike ponude standardnih profila i boja u mogućnosti je izrada profila po zahtevu kupca posebnog oblika, materijala i boje.